Emisiuni Radio

Știrile Disco Mix (în curând)

 

Matinal fără egal cu Marian Badea și Loredana Petrescu
Îmbinăm armonios o serie de informații utile cu divertismentul de calitate.
În cadrul emisiunii sunt prezentate informații utile: curs valutar, horoscop, meteo, date despre trafic, precum și informații despre evenimente. Toate acestea sunt expuse cu dinamica unui program matinal, dar și cu muzică de calitate oferind ascultătorilor, interactivitate, un tonus bun și un început de zi plăcut.

 

La Radio cu Grațiela Ionescu
Surprindem ascultătorii cu informații inedite, le asortăm cu cele mai ascultate hituri ale muzicii disco, și le servim la radio într-o notă optimistă. Ne înbogățim cultura muzicală cu informații despre cei mai cunoscuți artiști precum și despre istoria muzicii disco.

 

Fun Factory cu Cătălin Deliu
Începem emisiunea în ritmuri latino și în pași de dans oferindu-le ascultătorilor un program muzical dinamic îmbinat cu o mulțime de înformații din lumea showbizului.

 

Hai Hui cu Ramona Urjumă
Emisiunea este o călătorie în care radioul joacă rolul uni ghid touristic, oferind ascultătorilor informații utile mixate cu muzică specifică subietelor prezentate.

 

Music Box (în curând)
Un program interactiv în care sunt promovate hiturile muzicii disco, și la care adugăm mesajele și dedicațile ascultătorilor.

 

Disco Hit – DJ
Muzica de calitate se ascultă oricând cu plăcere. Așa că avem grijă ca play-listul să fie la înălțimea așteptărilor.

 

DJ Party – DJ
Un concurs de DJ. Un maraton de muzică disco și un public pe măsură!
Aici dansul este regele!

 

Disco Mix | Radio - TV | B-dul. Mărăști 65-67, București, sect 1 (Romexpo pav. G6) Tel. 0729.935.536 | contact@discomix.ro

Copyright © 2023 Disco Mix

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co