Stiri

Poșta redacției – Mesaje de la ascutătorii Radio Disco Mix

Stimati “arheologi” ai muzicii adevarate (socotita “usoara” in opinia unora!) imi permit sa va felicit pentru efortul vostru de a restaura “dinozaurii” muzicii din a 2-a jumatate a secolului trecut si de ai readuce,pe calea undelor (radio,desigur!) in casele si inimile unei anume categorii de ascultatori. Probabil ca multi dintre voi sunteti nascuti in sec. XXI … deci in plina explozie a inteligentii artificiale si prin urmare nu stiti prea multe despre pick-up,magnetofon sau casetofon,in schimb faceti parte din generatia care “respira” prin Iphone si beneficiaza de memory stick-uri si USB Flash Drives ! Recunosc … sunt un “dinozaur” care a traversat prin viata cateva generatii … beat,hippie,generatia in bluejeanse,iar fiul meu a trait din plin generatia cu cheia de gat ! M-am nascut la inceputul epocii comuniste si am beneficiat de .. 2 posturi Radio si 2 canale TV,dar asa putin si primitiv,cat am gustat din muzica usoara a vremii,am avut FERICIREA sa cunosc exact ce era mai VALOROS, datorita unor adevarati eroi,care desi nu se numeau D.J. seloectau din muzica vremii NUMAI ce reprezenta superlativul! Magnificii CORNEL CHIRIAC, ANDREI VOICULESCU, RADU THEODOR, FLORIAN PITIS, OCTAVIAN URSULESCU si alti cativa munceau din greu,dar cu pasiune,fie pe plan local … sfidand cenzura comunista, fie dincolo de “cortina de fier”,respectiv Radio Europa Libera,punandu-ne in contact cu CREMA MUZICII USOARE !

Ceeace faceti voi este realmente “arheologie” muzicala si chiar daca mai incurcati …uneori … cronologia pieselor din topurile vremii,meritati cu prisosinta recunostiinta ascultatorilor. Trebuie sa recunosc,cu tristete in suflet,ca din zecile de posturi Radio,din care majoritatea ne intoxica difuzand … manele, muzica pseudo-religioasa sau tristele caricaturi muzicale emanate de noile generatii de “artisti” postul Radio Disco Mix este … UNICAT !

MULTUMIRI !Cu stima, Mihail N.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Disco Mix | Radio - TV | B-dul. Mărăști 65-67, București, sect 1 (Romexpo pav. G6) Tel. 0729.935.536 | contact@discomix.ro

Copyright © 2023 Disco Mix

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co